Música
Cultura 27/11/2017

Joan Dausà publicarà disc nou, 'Ara som gegants'

L'àlbum es presentarà el 30 d'abril en el marc del festival gironí Strenes

Ara
1 min
Joan Dausà en una foto d'arxiu

Barcelona'Ara som gegants' serà el nou disc de Joan Dausà. Produït per Santos & Fluren, de Blind Records, aquesta disc parlarà sobre la superació personal i la social, i les cançons es mouen entre la quotidianitat i el convenciment que tot allò que passa "té un sentit que s'escapa de la raó", segons ha dit Dausà.

El tercer disc del músic de Sant Feliu de Llobregat es podrà sentir per primera vegada al Festival Strenes de Girona, en el concert de clausura a les escales de la catedral de la ciutat, el 30 d'abril de l'any vinent. Les entrades per a aquest concert es posaran a la venda dimarts a les 10.00 h.

El festival Strenes, que tindrà lloc del 24 de març a l'1 de maig a Girona, és l'espai que els artistes escullen per presentar els nous discos i els espectacles de la primera meitat de l'any. L'última edició va rebre la xifra rècord de més de 30.000 espectadors per veure les principals estrenes musicals catalanes. Enguany, el músic Joan Dausà és el primer nom que es coneix d'aquesta edició.

stats