Música
Cultura 08/05/2014

El segell musical BankRobber creix amb una nova línia editorial, Brabo

El subsegell aglutinarà propostes de caràcter experimental i abstracte i s'estrenarà amb Os Meus Shorts (un projecte de Nico Roig) i Pacosan

Ara
1 min

BarcelonaEl segell de música barceloní BankRobber inaugura una nova línia editorial: Brabo. Aquest subsegell, que aglutinarà "propostes de caràcter experimental i abstracte", estrenarà les dues primeres referències el 17 de juny, signades per Os Meus Shorts (un projecte de Nico Roig) i Pacosan. La presentació serà a l'Apolo i oferirà un concert dins el cicle 'Craprichos'.

Os Meus Shorts estrenarà el segon disc i el grup Pacosan presentarà 'Space's confes', que en una cara presenta dos temes inèdits mesclats per John Schmersal i en l'altra remescles de Boreals, Ramon Castells (Space Ibiza) i Biano (Orxata Sound Sistema).

Tant el nom com la línia editorial de Brabo són un homenatge explícit a Juan Manuel 'Brabo' Cachas, artífex del grup Música Dispersa. El projecte neix amb la voluntat de "donar sortida a música sense etiquetes, que s'ubica en parcel·les inclassificables de l'univers sonor".

stats