MÚSICA
Cultura 14/03/2012

El Festival BarnaSants dóna veu a cantautors valencians

Obrint Pas en acústic, Òscar Briz i Pau Alabajos amb Cesk Freixas actuaran aquesta setmana al festival

Acn
1 min
D'esquerra a dreta, el cantautor Cesk Freixas, el director del festival, Pere Camps, i Miquel Gironès (Obrint Pas) / ACN, Pau Cortina

BARCELONAEl Festival BarnaSants dóna veu aquesta setmana a tres representants joves de la cançó valenciana: Òscar Briz, Pau Alabajos i Obrint Pas.

El primer a actuar serà Òscar Briz el dijous 15 de març a l'Auditori Barradas (l'Hospitalet de Llobregat) per presentar el disc 'L'estiu' (Ventilador Music, 2010). Briz es reivindica com a cantautor "necessari", amb un treball que connecta amb l'obra de Remigi Palmero o Pep Laguarda.

Obrint Pas actuaran el divendres 16 de març al Teatre Joventut (l'Hospitalet de Llobregat), i oferiran un concert en format acústic amb què repassaran les cançons del seu darrer disc, 'Coratge' (Propaganda pel Fet!, 2011).

L'altre plat fort de la setmana serà el concert que Pau Alabajos ha preparat amb el cantautor català Cesk Freixas. Es tractarà d'un concert exclusiu que, en principi, només es podrà veure al BarnaSants, concretament al Teatre Joventut el 17 de març.

stats