Cultura 29/09/2015

El Mercat de les Flors obre temporada amb una fusió de cobla i hip hop

Ara
1 min
El Dj Mario Nieto, el coreògraf Kanga Valls, el director de Fira Mediterrània, David Ibáñez, el responsable de la Cobla Sant Jordi, Pep Moliner, i el director del Mercat de les Flors, Francesc Casadesús

BarcelonaEl Mercat de les Flors i la Fira Mediterrània de Manresa obren la temporada –els dies 1 d'octubre i el 15 respectivament– amb l'espectacle 'In somni', que fusiona la música de la Cobla Sant Jordi i la dansa urbana de la companyia Kublik. Totes dues disciplines "formen part de la cultura catalana al carrer" però es creen a través de ritmes i temps diferents, segons el director de la companyia Kublik i de l'obra, Kanga Valls. A 'In somni' tots dos estils conflueixen mitjançant la figura del Dj Mario Nieto, que defineix el ritme i guia els onze intèrprets, músics i ballarins, que fan possible l'espectacle.

'In somni' neix del laboratori de creació que van fer totes dues companyies a la Fira Mediterrània de Manresa el 2014. L'escenari de l'obra és l'habitació del Dj Mario Nieto, el què somia amb "fusions impossibles" i on fins i tot "els músics han de ballar", assegura un dels responsables de la Cobla Sant Jordi, Pep Moliner.

stats