Moda
Cultura 25/06/2011

Bill Gaytten, nou director creatiu de la casa John Galliano

Ha treballat els últims 23 anys a la firma de moda de Galliano, de qui era la mà dreta juntament amb Steven Robinson. Ahir va tancar la desfilada de la col·lecció masculina a París

Efe
1 min
Bill Gaytten substitueix John Galliano al capdavant de la seva firma

ParísJa es coneix qui serà el successor de John Galliano al capdavant de la seva pròpia marca: Bill Gayten ha estat nomenat nou director creatiu de la firma de moda creada per Galliano. Ahir va tancar la desfilada de la col·lecció masculina per la temporada primavera-estiu de 2012 a la Setmana de la Moda Masculina de París.

La revista Vogue ha difós el comunicat anunciant Gaytten com a nou representant de la firma. El dissenyador, nascut el 1960, va estudiar arquitectura a la Bartlett School of Architecture de Londres i va entrar a treballar a la casa John Galliano fa vint-i-tres anys. L'estret col·laborador del dissenyador, juntament amb el desaparegut Steven Robinson, va ser nominat de facto ahir després de signar la desfilada, inspirada en els anys seixanta a Londres, i presentarà la seva primera col·lecció femenina el mes de setembre a París.

Dimecres es va celebrar el judici contra Galliano per les presumptes injúries antisemites i racistes que van provocar que fos acomiadat de la casa Christian Dior i de la seva pròpia companyia (Dior Couture n'és la propietària al 90% i a la vegada està gestionada pel grup de luxe francès LVMH). Galliano va demanar discuples però va insistir que no es recordava del que havia ocorregut al bar La Perle del barri de Marais de París.

stats