Música
Cultura 11/02/2019

David Bisbal, Ana Guerra i Jason Derulo, al nou Polo Music Festival

El Reial Club de Polo de Barcelona acollirà vuit concerts del 31 de maig al 10 de juny

Xavier Cervantes
2 min
Ana Guerra actuarà al nou Polo Music Festival

BarcelonaL'oferta festivalera barcelonina s'amplia amb un nou festival, el Polo Music Festival, que se celebrarà a les instal·lacions del Reial Club de Polo del 31 de maig al 10 juny. L'organitzen conjuntament Clipper's, responsables del Festival de Cap Roig i del Suite, i GTS, l'agència de 'management' de la discogràfica Universal. El cartell d'aquesta primera edició el conformen Pablo López (que farà dos concerts), David Bisbal, Ana Guerra, Luz Casal, Miguel Poveda, Jason Derulo i The Original Alan Parsons Project.

El Polo Music Festival segueix el model de festivals d'alta gamma com el de Cap Roig i el de Pedralbes, en què no falta oferta gastronòmica especial. Els concerts es faran a la pista de polo, i n'hi haurà de “tres modalitats diferents”, tal com ha explicat el director de Clipper's, Juli Guiu, en una roda de premsa al Reial Club de Polo. Un serà de 360º, amb l'escenari al mig i un aforament de 3.792 persones. És el format que farà servir Pablo López, tot sol amb el piano, en els concerts dels dies 31 de maig i 1 de juny. Un altre format serà el tradicional de graderia i platea, tothom assegut (2.366 persones), i és el previst per a les actuacions de The Original Alan Parsons Project (1 de juny), Miguel Poveda (7 de juny) i Luz Casal (8 de juny). Finalment, el tercer model inclou graderia i pista amb espectadors a peu dret i un aforament total de 3.372 persones; és el dels concerts d'Ana Guerra (6 de juny), David Bisbal (9 de juny) i Jason Derulo (10 de juny).

Pel que fa a les entrades, el preu mitjà és de 62 euros. El concert amb els preus més baixos és el de la canària sortida d''OT' Ana Guerra, de 35 a 45 euros; i el més car, el del nord-americà Jason Derulo, de 90 a 190 euros. Les entrades es posaran a la venda aquest dijous, 14 de febrer, i hi haurà “accions” especials per als 10.500 socis del Polo.

Segons el president d'Universal, Narcís Rebollo, “hi havia un espai de festival familiar 'boutique' que ningú estava atenent” a Barcelona, i és el que segons ell vindria a ocupar el Polo Music Festival. Tanmateix, les dates d'aquesta edició coincideixen amb les de l'arrencada del Festival de Pedralbes, que se celebrarà a l'altra banda de la Diagonal del 5 de juny al 15 de juliol i el model del qual, tant artístic com organitzatiu, és molt similar al del Polo Music. De fet, el concert de Jason Derulo al Polo coincidirà amb el de Mariah Carey a Pedralbes. “Tinc una magnífica relació amb Martín Pérez [organitzador del Festival de Pedralbes]. Com a GTS treballem amb ell. La intenció no és competir, sinó sumar. Barcelona es mereix tenir la millor oferta possible”, explica Rebollo.

El pressupost del Polo Music Festival és d'1,49 milions d'euros. En total es posaran a la venda 23.082 entrades. Els principals patrocinadors del festival són Royal Bliss, Estrella Damm, Juvé & Camps, Mesoestetic i Hyundai.

stats