Música
Cultura 27/04/2015

El Blackcelona Explosion omple la ciutat de soul i funk emergent

La mostra acollirà del 3 al 19 de maig grups i cantants com Aurora & The Betrayers, Leila, JizzyFree, Elêctric Gozarela i Motherfunkers

Efe
1 min
La cantant de neosoul i r&b Leila / BLACKCELONA EXPLOSION

BarcelonaAmb l'objectiu de mostrar al públic l'escena de soul i funk emergent barcelonina, la cinquena Mostra de Música Negra de Barcelona, el Blackcelona Explosion!, acollirà Aurora & The Betrayers, Leila, JizzyFree, Elêctric Gozarela i Motherfunkers, entre d'altres grups. La mostra arrencarà el pròxim 3 de maig amb la Blackcelona Hammond Groove Experience, que reunirà músics de soul i funk per homenatjar Jimmy McGriff, teclista i impulsor de l'instrument Hammond B3, que va morir fa set anys.

JizzyFree i The Hit Makers Soul Band actuaran a la sala Apolo, així com Aurora & The Betrayers, ex-cantant de Freedonia que ara presenta aquest nou projecte i es consolida com una de les grans veus del soul madrileny. El Jamboree Jazz Club acollirà el 14 de maig la presentació del nou disc de Leila, cantant de neosoul i r&b, titulat 'Black Roses'. La mostra continuarà el 13 de juny amb la presentació del segell discogrpafic Mediterrànima al Soda Acústic, i finalitzarà el 19 de juny amb un concert gratuït d'Elêctric Gozarela i Motherfunkers a l'Espai Jove Les Basses.

stats