Art
Cultura 09/05/2014

Bob Dylan exposa els seus dibuixos a Nova York

Aquest dijous s'ha inaugurat la seva primera exposició, 'Drawn Blank Series', a la galeria Ross Art Group de Manhattan

Efe
1 min

Nova YorkBob Dylan és conegut per la seva música, però la seva personalitat polifacètica també el fa escriure i pintar. Els seus textos l'han posicionat pel premi Nobel de Literatura, i en pintura ha inaugurat la seva primera exposició aquest dijous a la galeria Ross Art Group de Manhattan.

La mostra, 'Drawn Blank Series', recull quasi cinquanta dibuixos i esbossos realitzats el 1989 i el 1992 durant les gires musicals. L'exposició, que estarà oberta fins al 30 de maig, té en venda les obres exposades. Els preus oscil·len entre els 1.800 i els 300.000 euros. Els diners seran destinats a la lluita contra el càncer i el sida a través de la ONG T. J. Martell Foundation.

"El que Bob Dylan vol amb aquesta exposició és que cada persona que contempli el seu art en tingui la seva pròpia percepció", explica el director de la galeria Ross Art Group, Mike Ross, en un comunicat.

Dylan va començar a dibuixar per evadir-se, però més tard va decidir aplegar els seus dibuixos en un llibre, publicat per Random House.

stats