Música
Cultura 17/12/2014

El Born acollirà un cicle de música d'autor catalana

La iniciativa 'Born de cançons', que durarà de gener a juny, oferirà concerts d'artistes com Lax'n'Busto, David Carabén, Joana Serrat o Joan Dausà

Europa Press
1 min

BarcelonaEl Born Centre Cultural promourà 'Born de Cançons 2015', un cicle musical amb la direcció artística del grup Enderrock i el Taller de Músics que oferirà concerts d'autors catalans entre el 15 de gener i el 19 de juny. Cada mes es programaran dos concerts de pagament i un de gratuït -aquest últim amb format de cafè musical- amb la intenció de donar a conèixer o consolidar artistes referents en l'escena musical del país.

Amb la finalitat de vincular les cultures musical i vitivinícola catalanes, el cicle inclourà una proposta de tast gastronòmica i enològica pensada i preparada per l'Institut Català de la Vinya i el Vi (Incavi) i Emovins, que acompanyarà cada actuació musical.

El cicle s'obrirà al gener amb els concerts de Lax'n'Busto, Roger Martínez i el 'Recital Terra i Cultura' proposat per Lluís Llach, seguits de Projecte Mut, El Pont d'Arcalís i Eva Fernández durant el mes de febrer. Març serà el torn de Joan Colomo, Roger Mas i Joan Solana, l'abril de Pere Martínez, Tomeu Penya i Sanjosex, i al maig es podrà veure Joana Serrat, Clara Sallago i David Carabén. Aspencat, Joan Dausà i Yeray Herná tancaran el cicle 'Born de cançons' amb els seus concerts durant el mes de juny.

stats