Espectacles
Cultura 07/08/2013

Les bruixes contemporànies dominaran Cervera a finals d'agost

L'Aquelarre de la ciutat aplegarà experts en esoterisme i tarot, espectacles de màgia, correfocs i concerts

Ara
1 min

BarcelonaLes bruixes del segle XXI convertiran Cervera en la seu de la màgia i l'esoterisme durant la 36a edició de l'Aquelarre de la ciutat. Espectacles, correfocs, música i cercaviles ompliran la capital de la Segarra d'encanteris des del 30 d'agost fins a l'1 de setembre en una festa que també acollirà conferències sobre fenòmens paranormals i activitats infantils. L'Aquelarre oferirà dissabte un espectacle sobre la recerca de la bruixa contemporània, en què la feminitat i el món animal tindran una forta presència dalt de l'escenari. A més, la festa comptarà amb concerts de Kayo Malayo, Always Drinking Marching Band i Bongo Botrako, entre altres.

L'esdeveniment també obrirà les portes de la Casa d'Estiu del Mascle Cabró, que disposa d'una terrassa amb vistes a l'escenari per a les persones que vulguin gaudir dels muntatges des d'una zona més tranquil·la i sense aglomeracions. Com cada any des del 1998, l'Aquelarre tindrà un espai per a la Fira del Gran Boc, que reuneix paradistes de productes esotèrics i ofereix tallers de quiromància, tarot i teràpies alternatives.

La festa s'ha presentat aquest dimarts al vespre a la zona remodelada de l'antic convent de Sant Domènec. Durant la presentació, s'ha estrenat el videoclip amb la cançó de l'Aquelarre, que ha compost Kayo Malayo.

stats