Música
Cultura 08/09/2021

Una cançó contra l'ampliació de l'aeroport del Prat

Hi participen Lluís Llach, Gerard Quintana, Lídia Pujol, Quimi Portet, Roger Mas, Guillem Solé, Sicus Carbonell, Marc Martínez i Natxo Tarrés

Ara
1 min
Lluís Marrasé, Lluís Mijoler (alcalde del Prat de Llobregat), Josep Mas 'Kitflus', Joan Vinyals, Lídia Pulol i Mone Teruel, al Mirador de l'Illa del Prat de Llobregat

BarcelonaSom natura! és el títol de la cançó amb què diferents artistes se sumen al clam contra l'ampliació de l'aeroport del Prat. La cançó, composta per Lluís Marrasé, es presentarà el 2 d'octubre, el Dia Internacional dels Ocells, i comptarà amb les veus de Lluís Llach, Quimi Portet, Roger Mas, Guillem Solé (del grup Buhos), Lídia Pujol, Natxo Tarrés, Gerard Quintana, Sicus Carbonell i Marc Martínez. La llista de cantants encara és oberta. Els arranjaments i la producció musical són de Joan Vinyals, els arranjaments de corda són de Joan Albert Amargós, els teclats de Josep Mas Kitflus, la guitarra acústica de Pep Sala i la direcció vocal de l’actriu i cantant Mone Teruel.

A més d'una cançó, Som Natura! és una iniciativa impulsada per Marrasé que compta amb el suport dels ajuntaments del Prat de Llobregat i Barcelona. El propòsit és denunciar l’atemptat ecològic que provocaria l'aprovació del projecte d'Aena que preveu allargar una pista per sobre de zones naturals protegides del delta del Llobregat com ara la Ricarda.

Els beneficis que produeixi la comunicació i comercialització de la cançó aniran íntegrament destinats a diverses entitats en defensa del delta del Llobregat.

stats