Cultura 06/07/2014

Un Canet Rock sense WhatsApp, ni Twitter, i amb cues als bars i als lavabos

Gemma Recoder, directora general de l'entitat organitzadora, ha dit: "Les companyies telefòniques han fallat estrepitosament", i ha admès que l'error és propi de la falta de personal

Ara
1 min
canet rock

BarcelonaMalgrat l'èxit de públic i de la qualitat musical, el Canet Rock ha rebut múltiples queixes dels espectadors per la fallada telefònica i les cues als bars i lavabos.

Amb la caiguda de la xarxa telefònica, no hi havia trucades, ni missatges, ni WhatsApp, ni Instagram, ni Twitter, ni YouTube, ni res relacionat amb les xarxes socials.

Gemma Recoder, directora general de l'entitat organitzadora, ha dit: "Les companyies telefòniques han fallat estrepitosament", ha explicat al programa 'El suplement' de Catalunya Ràdio.

Sense telèfon tampoc han funcionat els datàfons dels bars per poder cobrar amb targeta de crèdit, cosa que ha agreujat les cues per comprar beguda o menjar.

Recoder, en aquest sentit, ha reconegut que "potser havíem d'haver posat una barra més" i que "potser hauríem d'haver reforçat el personal".

stats