MÚSICA
Cultura 15/06/2011

Carles Santos tampoc podrà participar al concert inaugural del Sónar

El compositor valencià, que havia de substituir Steve Reich després que el pianista nord-americà cancelés la seva actuació a Barcelona, també ha hagut de cancel·lar la participació al Sónar pel mateix motiu que Reich: problemes de salut

Redacció
1 min

BarcelonaEl grup resident a L'Auditori bcn216 ultima a aquestes hores els darrers detalls del concert homenatge a Steve Reich previst per dijous a les 20 h al que finalment no podrà assistir el compositor i pianista Carles Santos. Santos, que havia d’interpretar les parts al piano que originalment havia de tocar Steve Reich, s’ha vist obligat a cancel·lar la seva participació al concert per problemes de salut.

El programa del concert, que servirà d'inauguració del Sónar 2011, es manté intacte amb el grup instrumental bcn216, que ha estat al capdavant del concert en tot moment, i amb el grup vocal britànic Synergy Vocals que interpretaran Sextet (1984) i Music for 18 Musicians (1974-1976), una obra puntal en la carrera d’Steve Reich i peça clau de la música d’avantguarda de la segona meitat del segle XX. Les quatre parts de piano de Music for 18 Musicians les interpretaran músics de bcn216.

stats