ARTS ESCÈNIQUES
Cultura 08/10/2020

Carol López torna al Teatre Lliure amb una comèdia sobre la crisi dels 50

'Bonus track' s'estrenarà el 15 d'octubre a Gràcia

Ara
1 min
Assaig de l'espectacle 'Bonus Track', de Carol López

BarcelonaEl Teatre Lliure presenta l'última obra de Carol López, Bonus track, un retrat de la generació dels baby boomers. L'obra estarà a la cartellera del 15 d'octubre al 15 de novembre, segons recull l'ACN. La sala també inclourà l'obra en la programació digital del #LliureAlSofà a partir del 13 de novembre. Aquesta comèdia gira al voltant de sis personatges en la cinquantena interpretats pels actors Dolo Beltrán, Paul Berrondo, Vicenta N'Dongo, Borja Espinosa i Anna Ycobalzeta.

L'autora ha explicat que Bonus track serà una comèdia amb una part agredolça, ja que "hi ha un cert desencís en la maduresa i en fer-se gran, però alhora hi ha un cert esperit que mai és tard". Aquesta obra és una continuació d'Una història en quatre parts, V.O.S. i Last chance. L'escenografia, a càrrec de Jose Novoa, representa el carrer d'una ciutat i combinarà la interpretació en viu dels actors amb videoclips i altres imatges que es reproduiran a través de pantalles.

El Lliure va reobrir a finals de setembre després de sis mesos d'inactivitat a causa de la pandèmia del covid-19. El director de la sala, Juan Carlos Martel, ha confirmat que la setmana vinent obriran amb un 50% d'aforament les tres sales del Lliure i que recuperaran El quadern daurat de Doris Lessing, dirigida per Carlota Subirós i protagonitzada per Nora Navas. L'espectacle s'havia de representar a la primavera, però es va cancel·lar arran de la crisi sanitària del coronavirus.

stats