Cinema
Cultura 15/04/2013

Josep Carreras, Antony & The Johnsons i Crosby Stills & Nash, grans reclams del Festival Jardins de Pedralbes

El cartell de la primera edició, que arrencarà el 20 de juny, també inclourà concerts de Julio Iglesias, Natalie Cole, Roger Hodgson (vocalista de Supertramp) i Earth Wind & Fire

Ara
1 min

BarcelonaBarcelona compta amb un nou Festival 'premium'. Aquest dilluns s'ha presentat al Palau de Pedralbes un nou festival barceloní que se celebrarà del 20 de juny al 8 de juliol als Jardins del Palau de Pedralbes. La programació segueix el model de festivals com Cap Roig o Peralada: un cartell molt eclèctic de noms consagradíssims de la música popular en un recinte exclusiu i a l'aire lliure.

El festival arrencarà el 20 de juny a les 12 de la nit amb una actuació especial de Josep Carreras a partir d'un repertori de clàssics de Broadway d'autors com Rodgers & Hammerstein, Leonard Bernstein, Andrew Lloyd Webber, George Gershwin, Nino Rota i Henry Manchini. Carreras actuarà acompanyat de la GIOrquestra (l'Orquestra Simfònica de les Comarques Gironines) i de la soprano Gladys Rossi.

Altres noms del cartell són Julio Iglesias (26 de juny), Antony And The Johnsons (28 de juny), Natalie Cole fent un tribut a la música del seu pare Nat King Cole (2 de juliol), l'exvocalista de Supertramp Roger Hodgson (3 de juliol), la formació original d'Earh Wind & Fire (7 de juliol) i el llegendari supergrup de folk Crosby Stills & Nash (8 de juliol).

Cada concert tindrà una reserva de poc més de 300 entrades (d'un aforament total de 2179) a 34 euros, però la resta de localitats es vendran a preus que poden arribar a superar els 120 euros. Les entrades sortiran a la venda demà, dimarts 16 d'abril, a les 12.

stats