Música
Cultura 19/02/2014

Ska-P, Els Catarres, Buhos i Oques Grasses, caps de cartell de la Telecogresca

El festival que organitzen els estudiants de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació se celebrarà el 5 d’abril al Fòrum de Barcelona

Ara
1 min
El grup Ska-P, cap de cartell de la Telecogresca

BarcelonaLa Telecogresca ha confirmat aquest dimecres la seva programació: Ska-P, Els Catarres, Oques Grasses i Buhos seran els caps de cartell de la 36a edició del festival, que se celebrarà el 5 d'abril al Fòrum de Barcelona. El concert de Ska-P serà el primer que fa el grup de Vallecas a Catalunya en els darrers cinc anys.

Altres artistes de la programació, que tindrà un escenari principal i un d'alternatiu, seran Raska –els guanyadors de L'engrescat 2014–, Henry Méndez, Joan Reyes, Dj Dulo i els artífexs de les festes de l'Apolo Nasty Bass i Nasty Mondays.

La Telecogresca, que organitzen els estudiants de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Telecomunicació de l'UPC, és un dels festivals més antics de Barcelona. La festa, que en l'edició anterior va tenir 9.000 assistents, està gestionada per una associació sense ànim de lucre dels estudiants.

stats