Oscars 2022
Cultura Cinema 28/03/2022

Un lector de l'ARA encerta totes les categories de la porra dels Oscars 2022

Cinc lectors més també obtenen premi a l'encertar 22 de les 23 categories

ARA
1 min
94th Annual Academy A (42885144).jpg

Ja tenim guanyadors de la porra dels Oscars 2022, una edició que serà recordada per l'agressió de Will Smith al còmic Chris Rock per una broma sobre la seva dona. Malgrat la sorpresa relativa –els últims dies sonava com a favorita– del triomf de CODA. Los sonidos del silencio, els lectors del diari han tret bona nota. Un lector ha encertat totes les categories i cinc més n'han encertat 22 de les 23. La majoria dels 240 participants han obtingut entre 13 i 16 encerts. Cal dir que les pistes del crític de l'ARA Xavi Serra han sigut una bona guia.

CODA. Los sonidos del silencio s'ha proclamat triomfadora dels Oscars i s'ha endut els premis a millor pel·lícula, guió adaptat i actor secundari, les seves úniques nominacions.

Els premis per als guanyadors de la porra són una subscripció anual a Filmin i a l'Ara.cat per al màxim encertant, i una subscripció mensual a Filmin i a l'Ara.cat per a la resta. Els sis afortunats rebran un correu en què se'ls notificarà oficialment que han sigut premiats i se'ls donaran les indicacions per poder fer efectiu el premi.

Podeu consultar el rànquing de guanyadors aquí.

stats