Cinema

Will Smith, penedit: "Soc humà. Vaig cometre un error i vull pensar que no soc un tros de merda"

L'actor parla per primera vegada sobre l'incident als Oscars en un vídeo en què es disculpa amb Chris Rock

ARA
2 min
Will Smith demanant disculpes

BarcelonaWill Smith ha parlat per primera vegada sobre l'incident dels Oscars en un vídeo que ha compartit aquest divendres a través de les xarxes socials. L'actor, que ja va emetre un comunicat disculpant-se després de la gala en què va bufetejar Chris Rock, s'ha assegut davant una càmera i ha explicat, entre altres coses, que no es va disculpar amb Chris Rock durant el seu discurs d'agraïment per l'Oscar perquè estava "commocionat" i ho veia tot borrós. "He intentat contactar amb el Chris i el missatge que m'han fet arribar és que ell no està preparat per parlar, que quan ho estigui ja em dirà alguna cosa ell", ha dit.

Segons Smith, els últims mesos han sigut de "molt treball personal" per mirar d'entendre "tots els matisos i complexitats del que va passar en aquell moment" i ha mostrat un penediment sense fissures. "No va ser, de cap de les maneres, una manera correcta de comportar-se en aquell moment ni de gestionar un sentiment d'insult". En el vídeo, l'actor apareix assegut en el sofà d'un estudi, envoltat de llibres i un quadre en què es llegeix "El món està malalt, l'amor és la cura". Al llarg del vídeo contesta algunes preguntes que, segons diu, vol aclarir. "«La Jada [Pinkett-Smith, dona de l'actor] et va dir que fessis alguna cosa?» No. Vaig prendre una decisió per mi mateix a partir de la meva experiència i la meva història amb el Chris. La Jada no hi va tenir res a veure".

Les disculpes de Wil Smith

L'actor també es disculpa amb els altres nominats dels Oscars, que van quedar totalment eclipsats per l'incident amb Rock. "Em trenca el cor haver-vos robat l'atenció i haver espatllat el vostre moment –diu Smith–. Encara puc veure els ulls de Questlove; tot va succeir durant el seu premi. I em sembla que «Ho sento» no és suficient". Questlove, el bateria del grup The Roots, va guanyar l'Oscar al millor documental per Summer of soul.

stats