Cinema
Cultura 09/07/2013

Els Cinemes Girona creen una tarifa plana anual de 30 euros

L'oferta, a la venda només del 10 al 14 de juliol, pretén aconseguir el finançament necessari per a la digitalització d’una sala

Ara
1 min
Els Cinemes Girona

BarcelonaEls Cinemes Girona posen a l'abast del públic una iniciativa innovadora per combatre la caiguda del públic als cinemes. De forma limitada, les sales del carrer Girona 175 de Barcelona posaran a la venda del 10 al 14 de juliol un abonament de 30 euros per gaudir d’un any de cinema. Els diners que es recaptaran amb aquesta iniciativa serviran per poder digitalitzar una de les tres sales del complex i així continuar sent un cinema independent.

El preu inicial de l’abonament serà de 30 euros per a les persones que el comprin del 10 al 14 juliol a través d'Atrápalo i Letbonus, i de 50 euros si es compra a través de les taquilles dels Cinemes Girona. Si la fórmula és un èxit, s’haurà aconseguit una part important dels 60.000 euros necessaris per a la digitalització de la sala.

L'abonament permet l'entrada a totes pel·lícules que es projectin als Cinemes Girona fins al 31 de juliol del 2014, amb l'única excepció dels films dels festivals que tinguin lloc en els cinemes i les projeccions en directe d'òpera que s'hi fan regularment. D’aquesta manera els cinemes donen accés a tot un any de cinema i, al mateix temps, els usuaris podran posar el seu granet de sorra per a la digitalització d’una de les sales de cinema de Barcelona.

La principal raó de portar a terme la digitalització d’una de les sales de forma privada i amb l’únic suport del públic és poder continuar sent una sala de cinema independent, sense estar condicionada a determinades empreses que faciliten la digitalització de les sales a canvi de condicionar la seva futura programació.

stats