Teatre
Cultura 28/08/2014

El Círcol Maldà s'obre a la poesia

El teatre acollirà 'El llac de la memòria' i 'Cremades d'últim grau', ambdues dedicades a Joan Vinyoli

Europa Press
1 min
'La norma de l'extinció' arrencarà la temporada del Círcol Maldà

BarcelonaEl Círcol Maldà de Barcelona obrirà nous cicles dedicats a la poesia per a la temporada 2014-2015 amb l'objectiu d'ampliar la seva oferta més enllà del teatre, la dansa, el cabaret i les actuacions musicals. Així, la sala impulsarà noves propostes dedicades al poeta Joan Vinyoli amb espectacles com 'El llac de la memòria' i 'Cremades d'últim grau'. En aquesta nova temporada, l'espai donarà suport a les companyies estables i posarà en marxa una pàgina web on les formacions podran dur a terme intercanvis d'atrezzo per minimitzar els costos de l'escenografia.

A banda de la poesia, el Círcol Maldà també programa altres propostes. La temporada arrencarà el 17 de setembre amb 'La norma de l'extinció' de la Companyia Ignífuga, que precedirà 'La nit just abans dels boscos', dirigida per Roberto Romei. També es podrà veure 'El llarg dinar de Nadal' del dramaturg Thornton Wilder i el musical 'Mares i filles' de Clara Peya i David Pintó. Els Pirates Teatre representaran 'Nit de reis' de Shakespeare i 'Aquellos días azules' repetirà temporada a la sala.

A més, el Círcol Maldà programarà dues obres per a públic familiar, 'Acluca els ulls' i 'Supertietes'. També s'hi representaran números de cabaret. La programació de concerts es donarà a conèixer a la tardor.

stats