Cinema
Cultura 17/12/2013

Claudia Llosa competirà a la Berlinale amb George Clooney i Wes Anderson

La cineasta peruana participarà a la Berlinale amb la producció catalana 'Aloft', que protagonitzen Jennifer Connelly i Cillian Murphy

Ara
1 min
Claudia Llosa prepara la seva  primera pel·lícula en anglès

BarcelonaLa Berlinale ha desvelat aquest dimarts alguns dels títols que formaran part de la secció oficial de la propera edició, que arrencarà el 6 de febrer del 2014. El nou treball de la cineasta peruana Claudia Llosa és un del escollits: 'Aloft', una producció catalana amb repartiment internacional (Jennifer Connelly i Cilliana Murphy), competirà pel Lleó d'Or amb alguns dels títols ja anunciats de la selecció, com 'Grand Budapest Hotel', de Wes Anderson, o 'Monuments men', de George Clooney. Llosa ja es va endur el Lleó d'Or el 2008 amb el seu segon llarg, 'La teta asustada'.

'Aloft', la primera pel·lícula en anglès de Llosa, explora el passat traumàtic d'una mare (Connelly) i el seu fill (Murphy), marcat per un accident que els separa. Ella es convertirà en una famosa artista i sanadora, ell, en un peculiar falconer que viu condicionat per les petjades d'una doble absència.

Altres títols que competiran en la secció oficial del festival seran 'Aimer, boire et chanter', del veterà mestre de la Nouvelle Vague Alain Resnais; l'anglesa ''71', de Yann Demange; l'alemanya 'Die geliebten Schwestern', de Dominik Graf, i la grega 'Stratos', de Yannis Economides. Fora de competició es veurà la pel·lícula col·lectiva 'The turning' i films de Pascal Chaumeil, Hubert Sauper, Dayna Goldfine i Dan Geller.

stats