MÚSICA
Cultura 22/10/2011

Coldplay: "Sabem que les nostres lletres són una mica merdoses"

Chris Martin, líder del grup anglès, afirma que la lírica no és el seu fort. Segons el cantant, el títol del nou disc 'Mylo Xyloto', que surt a la venda dilluns, no vol dir res

ARA / Reuters
2 min
Coldplay

BarcelonaChris Martin, líder i cantant del quartet britànic Coldplay, ha afirmat en una entrevista a la revista musical NME que és conscient que la lírica no és el seu fort. "Sé que les nostres lletres són una mica merdoses", diu en una entrevista en vídeo sobre la creació de Mylo Xyloto, el nou disc del grup, que surt a la venda dilluns. Martin ha insistit en què el títol del disc no vol dir res. Per al cantant, les millor lletres del disc són les del tems Charlie Brown: "Aquestes m'agraden molt".

Mylo Xyloto és un disc conceptual que segueix vagament com a fil conductor una història d'amor situada en un món distòpic. Coldplay van editar el primer senzill, Every Teardrop is a Waterfall, al juny, i el segon, Paradise, va sortir al setembre.

Segons Martin, Princess of China, la col·laboració amb Rihanna –que acaba de publicar el nou disc Talk that talk–, és un dels punts forts de l'àlbum. La cantant de Barbados va ser la primera opció del grup per fer duet amb Martin: "Rihanna estava a dalt de tot de la nostra llista, i per sota no hi havia ningú més", diu el cantant. "Vam trigar un any i mig per reunir el coratge per demanar-li-ho. És el meu tros favorit del disc. És l'únic que suporto escoltar perquè jo no hi sóc".

Viva La Vida or Death and All His Friends (2008), l'últim disc de Coldplay, va vendre 6,8 milions d'exemplars. L'anterior, X & Y (2005), en va vendre 8,3. Al llarg de la seva carrera han venut 50 milions de discos.

stats