Cultura 30/04/2014

Coldplay i la cançó amagada en una biblioteca de Barcelona

Una jove de 19 anys troba la lletra de 'True love' en un llibre de Sherlock Holmes. El grup juga amb els fans per promocionar el seu últim disc

Ara
1 min

BarcelonaCom en un joc de pistes, els Coldplay han amagat les lletres de nou cançons del seu últim disc 'Ghost Stories' a nou biblioteques públiques de tot el món. Les lletres estan escrites a mà pel líder del grup, Chris Martin, i s'amaguen en llibres de fantasmes.

La cançó 'True love' estava amagada a la biblioteca Sant Pau-Santa Creu al barri del Raval de Barcelona, i aquest dimarts ha aparegut. Judit Garriga, una jove de 19 anys de Cardona que estudia administració i direcció d'empreses a la universitat Pompeu Fabra, la va trobar mentre preparava un examen. Era amagada en un sobre dins 'El gos dels Baskerville', un clàssic de Sherlock Holmes de Sir Arthur Conan Doyle.

La jove, que és fan dels Coldplay, estava estudiant a la biblioteca quan va veure la pista que el grup va llançar per Twitter. "Sort que era allà, perquè ja hi havia més gent buscant la cançó", ha explicat Garriga a RAC1.

Minuts després, la jove va trobar el sobre dins una versió en còmic de la novel·la de Conan Doyle (ACD). El premi: un Golden Ticket; dues entrades per al concert que la banda farà al juliol a Londres.

'Ghost Stories' surt a la venda el 19 de maig. Es pot anar seguint la pista de les lletres de cançons amagades amb l'etiqueta #lyricshunt. Una gran campanya de màrqueting que ha mobilitzat els fans a tot el món. A banda de Barcelona, també han aparegut lletres a biblioteques de Hèlsinki o Singapur.

True Love
stats