ARTS ESCÈNIQUES
Cultura 21/01/2013

'La reina dels colors' arriba al Teatre Lliure de Montjuïc

El cicle 'El Lliure dels nens' presenta el seu segon espectacle, que s'inspira en el teatre d'ombres tradicional i s'estrena el 25 de gener

Ara
1 min
'La reina dels colors' / J. Bohn

BarcelonaAmb la voluntat d'apropar les arts escèniques als més petits, arriba al Lliure de Montjuïc la segona tanda del cicle 'El Lliure dels nens'. 'La reina dels colors' és un espectacle infantil de la companyia francesa Les Voisins que juga amb els colors, la música, la llum, l'ombra i la tècnica del vídeo per recuperar de manera subtil el teatre d'ombres tradicional.

Una petita reina viu sola en un castell on tot és de color blanc. La seva vida seria molt avorrida si no hi hagués algú que hi afegís una mica de color. L'espectacle, de Jutta Bauer, ha estat adaptat i dirigit per Eva Noell i Paul Olbrich i es podrà veure del 25 de gener al 10 de febrer. Les imatges pintades en directe es reprodueixen en una pantalla davant del públic, i el músic toca l'acordió mentre l'actriu i pintora va explicant la història.

Els espectacles del cicle són sempre en funcions de cap de setmana per a públic familiar i de dimarts a divendres en funcions destinades únicament a les escoles. El proper espectacle, 'Lava', arribarà el 5 de març de la mà del col·lectiu de dissenyadors i actors de Gant (Bèlgica) Studio Orka.

stats