Teatre
Cultura 24/07/2015

La companyia Vol-Ras ven el seu material escenogràfic

Les peces més emblemàtiques, com la mà gegant de 'Streap-tease', aniran al Museu del Teatre

Acn
1 min
Els directors de la companyia teatral Vol-Ras, Joan Segalés i Joan Fanega, entre el material escenogràfic que estava en venda/ACN MARINA RIERA

BarcelonaPerruques, atrezzo o focus usats són algunes de les peces que la companyia de teatre Vol-Ras s'ha venut després d'anunciar que es dissoldrà. La companyia creada per Joan Segalés i Joan Faneca va anunciar que "abaixava el teló" després de 35 anys sobre els escenaris a causa de "la manca d'ajudes institucionals" i "l'escàs pressupost dels ajuntaments i teatres de tot l'Estat per programar els seus espectacles".

A la liquidació hi han assistit compradors de totes les localitats catalanes. "Pel local hi han passat productors, companyies de teatre i fins i tot jubilats" ha explicat Segalés, que ha afegit que les peces més simbòliques de la companyia aniran directament al Museu del Teatre pel valor testimonial "d'uns espectacles que han sigut bastant significatius".

La companyia Vol-Ras finalitzarà el cicle d'espectacles amb l'obra 'Da Capo', que es representarà al desembre al Teatre Poliorama de Barcelona. El director de Vol-Ras ha afirmat que intentaran que "hi hagi alguns detallets en els últims números de comiat que no han format part de l'espectacle durant aquest temps de gira" amb la voluntat de fer de les últimes funcions "una mena de record o celebració".

stats