El concert dels 10 anys d’Els Amics de les Arts, amb l’ARA

Des del dissabte 26 i fins al dilluns 28 de setembre, amb l’ARA i en exclusiva, es podrà aconseguir el DVD-CD del concert

El 6 d’agost Els Amics de les Arts van voler celebrar deu anys de trajectòria amb una gran festa dalt l’escenari. Acompanyats de la Dream Big Band de Vicens Martín van oferir un gran concert al Festival de Cap Roig. Des del dissabte 26 i fins al dilluns 28 de setembre, amb l’ARA i en exclusiva, es podrà aconseguir el DVD-CD del concert per 16,95 euros.

Amb el suport de 20 músics, la banda repassa totes les èpoques i ho fa més en forma d’espectacle que no pas de concert tradicional. Tot un exercici de nostàlgia amb una dramatúrgia dissenyada per Llàtzer Garcia. La celebració d’una història que va començar amb Catalonautes (Pistatxo Records, 2005) no va ser gaire convencional. Ferran Piqué, Eduard Costa, Joan Enric Barceló i Dani Alegret es van vestir d’esmòquing per celebrar els seus grans èxits. Al DVD s’hi pot veure com, a mig espectacle, deixen l’esmòquing per les xancles i els pantalons curts o com, sobre un sofà vermell, recorden els inicis de la banda, que va néixer en un pis compartit al carrer Muntaner de Barcelona. Al sofà també entonen els iniciàtics 36% i Liverpool, amb què van presentar-se al concurs de maquetes Sona 9. La festa acaba amb pastís d’aniversari i espelmes.

Cançons de totes les èpoques

Al DVD-CD s’hi poden escoltar cançons molt antigues, com Tintín al Congo, A vegades i 4 - 3 - 3, i de més noves com Preferiria no fer-ho, L’home que dobla en Bruce Willis i Monsieur Cousteau. Algunes amb arranjaments diferents i d’altres amb l’acompanyament dels 20 músics de la Big Band. Els fans de la banda també podran reviure els moments més emotius del concert, com quan el públic del Festival de Cap Roig va encendre les bengales per acompanyar una de les cançons més esperades: Louisiana i els camps de cotó.

Més continguts de