MÚSICA
Cultura 05/04/2013

El Concert de l'Estelada celebra 10 anys amb artistes com Lax'n'Busto o The Mamzelles

Brams, La Troba Kung-Fú, Betagarri, Pau Alabajos, Xeic! i La Terrasseta de Preixens també actuaran aquest dissabte a Vilanova de Bellpuig

Acn / Ara
1 min

BarcelonaEl Concert de l'Estelada de Vilanova de Bellpuig celebra el seu desè aniversari aquest dissabte amb el cartell més ampli de totes les edicions. A l'esdeveniment hi actuaran Lax'n'Busto i Brams, que presentaran cançons noves, i Betagarri, que celebra el seu 20è aniversari. També hi participen La Terrasseta de Preixens, que hi farà la preestrena del seu disc, The Mamzelles, La Troba Kung-Fú, Pau Alabajos i Xeic!.

L'esdeveniment, que compta amb la col·laboració de tot el poble, l'organitza l'associació La Guineu Jove, en col·laboració amb l'Ajuntament del municipi, i ja ha venut 1.400 entrades anticipades a un preu de 18 euros.

'Concert de l'Estelada' és la denominació amb què el mateix públic i jovent del poble va identificar aquest esdeveniment des del principi, el 2004, fins que es va consolidar com el nom oficial del concert. La seva organització buscava oferir als joves de Lleida, Catalunya i la resta de Països Catalans una ocasió per gaudir de la música feta a casa. També vol difondre i promoure grups emergents, així com aconseguir que bandes consolidades actuïn en escenaris de la població.

stats