Música
Cultura 14/01/2013

El grup Coriolà actuarà a la desena edició de l'(a)phònica

El Festival de la Veu de Banyoles se celebrarà del 20 al 24 de juny

Ara
1 min
Coriolà

BarcelonaEl Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica, ja prepara la desena edició, que tindrà lloc del 20 al 24 de juny a la capital del Pla de l'Estany. El concert del grup maresmenc Coriolà (guanyador del Premi Joventut 2012 del Sona 9) i un altre amb totes les formacions musicals de l'Escola Municipal de Música de Banyoles són dues de les actuacions que ja s'han confirmat.

Coriolà, amb poc més d'un any de vida, són Carles Chacón (guitarra i veu), Xabi Oró (guitarra), Mikel Oró (bateria), Ismael Viru Valero (teclats) i Xavier Oró (baix). El concert, coorganitzat amb Sona 9, serà el divendres 21 de juny a les 19 h.

L'Escola Municipal de Música de Banyoles també prepara una actuació per al festival; en aquest cas, per al dijous 20 de juny. Damunt l'escenari principal s'hi podran veure i sentir les veus dels cors Petit, Mitjà i Gran de l'Escola Municipal de Música de Banyoles, que participaran juntament amb les seccions Balma i Batenvic de la Jove Orquestra de Banyoles i la recent creada Big Band. Dirigits pels professors de l'Escola de Música de Banyoles Càndid Rodríguez, Josep Picot, Vic Moliner, Nataliya Nesterchuk i Lídia Monforte, entre d'altres, uns 230 alumnes d'entre 6 i 20 anys mostraran l'empenta i la vitalitat de les noves generacions d'estudiants de música de la comarca. Serà a les 19 h a l'escenari Juanola La Muralla.

stats