Cultura 13/04/2016

El curt català 'Timecode', de Juanjo Giménez, seleccionat al Festival de Canes

Ara
1 min

Barcelona'Timecode', el nou curt del director barceloní Juanjo Giménez, participarà en la secció oficial de pròxima edició del Festival de Canes, segons ha anunciat aquest dimecres el certamen. És el primer curt de l'estat que serà al Festival des que el 2009 Àlex Brendehmul va competir-hi amb 'Rumbo a peor'.

Juanjo Giménez (Barcelona, 1963) té una llarga experiència com a productor i director de curtmetratges. 'Timecode' explica una història sobre "gent que descobreix els secrets dels altres' i està protagonitzat pels ballarins i coreògrafs Lali Ayguadé i Nicolás Ricchini. "Necessitava algú molt especial que ballés bé i em vaig decidir per ells quan els vaig veure junts", explica el director en el 'making of' del curt. 'Timecode' s'ha realitzat dins del curs de Creació i Direcció Cinematogràfica de l'Escola de Cinema de Reus.

El Festival de Canes tindrà lloc de l'11 al 22 de maig. Aquest dijous s'anunciaran els noms dels llargmetratges que formaran part de la secció oficial del festival.

stats