Cinema
Cultura 15/03/2012

El D'A confirma la presència de Claire Denis a Barcelona i amplia la programació

La directora francesa presentarà la retrospectiva que li dedicarà el Festival de Cinema d'Autor de Barcelona, que ha afegit a la programació els nous films de Mia Hansen-Love, Albert Serra, Raya Martin i Sion Sono

Ara
1 min
Claire Denis

BarcelonaEl Festival Internacional de Cinema d'Autor de Barcelona, el D'A, ha confirmat que la prestigiosa directora francesa Claire Denis vindrà a Barcelona a presentar la retrospectiva que li dedica el certamen en la seva segona edició.

Els responsables de la cita barcelonina amb el cinema d'autor contemporani també han avançat nous títols de la programació, que se sumarien a les ja anunciades obres de Bruno Dumont ('Hors Satan'), Christophe Honoré ('Les bien-aimées'), Jonathan Caouette ('Walk away, Renée'), Johnnie To ('Life without principle') i Bertrand Bonello ('L'Apollonide').

Al D'A també es podran veure pel·lícules com el drama familiar 'Sangue do meu sangue', premi Fipresci a Sant Sebastià;l'homenatge als supervivents del tsunami 'Himizu', del japonès Sion Sono; el nou film de la directora francesa Mia Hansen-Love, 'Un amour de jeunesse'; la nominada a l'Oscar 'Bullhead', de Michaël R. Roskan; el gran premi del FIC Xixon, 'El Estudiante', de Santiago Mitre, i la premiada al SXSW 'Weekend', d'Andrew Haigh.

A la secció 'Absolut risc', el D'A programarà el film del filipí Raya Martin, rodat amb Pilar López d'Ayala, 'Buenas noches, España', i la producció de Lluís Miñarro 'Amanecidos', de Yonay Boix i Pol Aregall. El nou film d'Albert Serra, 'El senyor ha fet en mi meravelles', i la pel·lícula col·lectiva dirigida per 13 alumnes de l'Escac, 'Puzzled love', formaran part de la secció 'Autoria catalana'.

stats