Cultura 16/08/2017

Daniel Craig es posa l'esmòquing de James Bond una última vegada

L'actor britànic confirma la seva participació a 'James Bond 25' i assegura que serà l'última de totes, per anar-se'n "des de dalt de tot"

Ara
1 min
Daniel Craig a l'última entrega de les aventures de l'agent 007, 'Skyfall'. / METRO-GOLDWYN-MAYER PICTURES / COLUMBIA PICTURES / EON PRODUCTIONS / EFE

BarcelonaDaniel Craig porta des del 2006 encarnant l'agent més popular del MI6, James Bond, però ara ha decidit penjar la jaqueta i deixar el Martini a mitges. Això sí, abans participarà a 'James Bond 25', la 25a pel·lícula de la franquícia Bond. Serà la cinquena per a l'acord britànic, que es va estrenar amb 'Casino royale'.

Craig va confirmar els rumors que circulaven sobre la seva possible participació i va assegurar que necessitava "un descans" de la saga. De fet, fa uns mesos va fer unes incendiàries declaracions en què va assegurar que preferiria "tallar-se les venes" abans que tornar-se a ficar a la pell de Bond. Ara, però, sembla que Craig estava "massa cansat" i que en realitat no pretenia dir el que va dir. 'James Bond 25' és la pel·lícula amb què Craig es vol acomiadar "des de dalt de tot". El pròxim film de l'agent 007 té prevista l'estrena el 2019.

stats