Cultura 06/05/2021

David Guetta i Armin Van Buuren, caps de cartell de l’Andorra Mountain Music

El festival se celebrarà a la plataforma de Soldeu, a 1.800 metres d'altitud

1 min
El DJ i productor francès David Guetta.

BarcelonaEl DJ i productor francès David Guetta és una de les estrelles de l'Andorra Mountain Music, un festival a 1.800 metres d'altitud que se celebrarà del 26 de juny al 31 de juliol a la plataforma de Soldeu, als peus de les pistes d'esquí L'Avet de Grandvalira. Es tracta d'un espai de 10.000 m² de superfície que podria arribar a acollir fins a 40.000 espectadors però que la prudència pandèmica limita a un aforament de 4.000 persones. En cas que la situació sanitària ho requereixi, l'organització es reserva el dret de fer tests ràpids d'antígens (gratuïts) als assistents, excepte als espectadors que disposin d'un certificat de vacunació o una prova PCR vigent.

A més de David Guetta (31 de juliol), el cartell també inclou altres DJ com el neerlandesos Armin Van Buuren (26 de juny) i Don Diablo (17 de juliol) i el francès Bob Sinclair (10 de juliol), grups com la banda escocesa Texas (24 de juliol) i cantants com la figuerenca Mónica Naranjo (3 de juliol). Segons ha explicat la ministra de Turisme d'Andorra, Verònica Canals, un dels objectius del festival és "donar un impuls ferm al sector turístic, que és precisament un dels motors més importants de l'economia de país". "Per això, apostem fortament per atreure el turisme espanyol, que suposa aproximadament un 60% del volum total de turistes que rebem", ha afegit Canals.

La primera edició de l'Andorra Mountain Music havia de celebrar-se l'any passat, però es va haver de suspendre a causa de la crisi sanitària.

stats