Cultura
Cultura 03/08/2022

'Despatxar', la versió mallorquina de 'Despechá'

L'actriu mallorquina Ann Perelló i la seva parella, el guionista Pau Escribano, han publicat a Instagram un vídeo ballant la cançó

Ara
1 min
Ann Perelló i Pau Escribano ballen 'Despatxar'.

Palma"Baby, t'he trucat, per si pots anar per mi a la xarcuteria. Hi he anat abans, a comprar botifarra i 100 grams de salami, per fer una farra". La coreografia és pràcticament la mateixa, però la lletra conté alguns canvis substancials. Despechá ja té la seva pròpia versió mallorquina, Despatxar, i la signa l'actriu mallorquina Ann Perelló amb la seva parella, el guionista Pau Escribano.

L'artista ha penjat aquest dimarts al seu compte d'Instagram un vídeo d'ells dos ballant Despatxar, pràcticament fidels al ball oficial que ja és viral a TikTok. Perelló afirma en declaracions a l'ARA Balears que aquesta versió és producte de la maternitat i paternitat que fa poc que han estrenat, perquè "dormim poc", confessa.

"No m'han despatxat, estava petat. Hi havia molta cua i no m'han pogut despatxar", segueix la cançó, que manté alguna de les parts clau de la lletra de Rosalia. "He anat d'un a l'altre costat", canten allà on l'artista catalana diu "de la'o a la'o y a otro la'o". "Però a tot arreu tancaven i no m'han pogut despatxar", tanca.

Perelló argumenta que "se li va ocórrer a en Pau", però que ella se "suma a un bombardeig". "Som una combinació meravellosa", afegeix. A la mateixa publicació d'Instagram ho deixa clar: "Sa filla dorm i per fer el ridícul tenim metxa per una bona estona".

stats