Música
Cultura 08/09/2011

Els concerts d'homenatge a Sau i Esteve Fortuny marquen la segona edició del cicle Bandautors

La Iaia, Obrint Pas, Angelina i el Moderns, Maria Coma i The Seihos actuaran al cicle del Palau de la Música

Acn
1 min

BarcelonaSet grups catalans participaran a la segona edició de Bandautors al Palau. Entre el 30 de setembre i el 14 d'abril, i entre la Sala de Concerts i el Petit Palau, desfilaran bandes de pop-folk com La Iaia, Maria Coma i The Seihos, el pop ieié d'Angelina i els Moderns i l'ska combatiu d'Obrint Pas, que culminaran així la gira de presentació del seu disc Coratge (Propaganda pel fet!, 2011).

A banda d'aquestes actuacions, enguany el cicle aposta per dues produccions força especials. La primera, que tindrà lloc el 24 d'octubre, és el concert Nit col·lectiva: en memòria d'Esteve Fortuny. Es tracta d'un concert d'homenatge a qui va ser fundador, compositor i guitarrista de la Companyia Elèctrica Dharma, en el qual es repassaran les melodies més populars del grup de la mà de bandes com els mateixos Obrint Pas, Roger Mas, El Petit de Cal Eril, Raydibaum, Cabo Sanroque o Inspira, entre d'altres.

De la mateixa manera, i coincidint amb els 25 anys del naixement del grup Sau, el 15 de novembre s'ha programat un concert d'homenatge "en clau de commemoració i de comiat" en el qual Pep Sala i la seva banda repassaran la trajectòria del que va ser un dels grups d'èxit del rock català.

En la primera edició de Bandautors al Palau, els espectadors van poder gaudir amb les actuacions de Sanjosex, Els Pets, Els Amics de ls Arts, Roger Mas, Mishima, Miquel Gil i Pep Gimeno Botifarra, entre d'altres. L'èxit de públic d'aquesta primera experiència ha contribuït decisivament a la realització d'una segona edició del cicle.

Les entrades pel cicle es poden adquirir a un preu que oscil·la entre els 8 i els 25 euros, en funció de la sala de concerts i de la localitat.

stats