Música
Cultura 25/02/2020

Dídac Rocher estrena el videoclip d''Arribar'

La cançó és un avançament del disc 'La derrota'

Ara
1 min

BarcelonaImatges gens tòpiques de Nova York i Mont-real alimenten el videoclip d'Arribar, la cançó que serveix d'avançament del disc La derrota de Dídac Rocher. Les fotografies de Marta Huertas i les filmacions del mateix Rocher volen expressar "un sentiment de trànsit permanent, de viatge solitari i nostàlgic a través del món i també interior, a la recerca d’un mateix". El caràcter poètic i introspectiu el dona també la llum hivernal, que s'adiu tant amb la música com amb la lletra de la cançó. L'esperit de Nick Cave i Tindersticks, per exemple, ressona a Arribar, en el prec insistent que demana "si caic, amor, pensa en mi i lliura'm de tanta calamitat" i "deixa un rastre, amor, que pugui oblidar".

L'àlbum La derrota, que publicarà Au! Records el 13 de març, tindrà, segons Dídac Rocher, un "un so més cru i de banda, i serà, a la vegada, més elèctric", entre l'indie-rock, el folk i la cançó d'autor.

El disc s'ha enregistrat en dues fases. La primera, al castell de Sant Gallard, un espai enmig dels camps de la Conca de Barberà, amb l'estudi mòbil de Joel Condal, el productor que també ha participat en el nou disc de Blaumut. Aquí Dídac Rocher hi ha treballat amb el seu equip habitual: Dani Ferrer a la producció musical, i els músics Marc Prat (baix), Xavi Molero (bateria i percussions) i Jordi Solans (guitarres). La segona fase de l'enregistrament s’ha fet a l’Estudi Congost de Barcelona, i s’hi han sumat els músics Albert Freixas (guitarra elèctrica), Narcís Corominas (teclats) i el mateix Dani Ferrer als teclats i piano.

stats