Música
Cultura 19/03/2018

El disc d'Ignasi Roda i Mone Teruel cantant Guimerà, amb l'ARA

El CD 'ÀÀ' es pot aconseguir amb el diari per 7 euros

Ara
1 min
El disc d'Ignasi Roda i Mone Teruel cantant Guimerà, amb l'ARA

Barcelona'ÀÀ' és el títol del CD que es podrà aconseguir amb l'ARA el cap de setmana que ve per només 7 euros. Darrere 'ÀÀ' hi ha Ignasi Roda i Mone Teruel, que canten Àngel Guimerà. El projecte va sorgir arran de les 'Lectures a la fresca' dedicades a Guimerà a Sant Cugat del Vallès, per a les quals Roda va crear un espectacle entorn la poesia de l'autor de 'Terra baixa'.

"La Dolors Vilarasau em va convidar a participar-hi i dirigir alguna obra de teatre -explica Ignasi Roda-. La meva proposta, però, va ser una altra: crear un espectacle entorn la poesia d'Àngel Guimerà. Vaig pensar que seria una bona ocasió per donar a conèixer la faceta lírica d'un escriptor que, sobretot, és valorat pel seu teatre". Ara, amb aquest disc, Roda vol "deixar testimoni" de la banda sonora d'aquell espectacle. Tot plegat són catorze cançons, amb arranjaments de Pep Pladellorens i la veu de Mone Teruel, a més de la de Roda.

Com pots aconseguir la promoció al quiosc?

Per adquirir la promoció hauràs de presentar al quiosc el cupó* situat a la part inferior de la contraportada del diari, disponible només els dies de venda.

(*) Si ets subscriptor digital te’l podràs descarregar a l’Espai del Subscriptor.

stats