Cinema
Cultura 12/03/2013

Disney prepara una versió en imatge real i 3D de 'La bella i la bèstia'

L'èxit d''Oz, un mundo mágico' ha obert la porta d'aquesta nova adaptació d'un conte de fades, que podria comptar amb el guió de Joe Ahearne ('Trance')

Ara
1 min
'La bella i la bèstia'

BarcelonaDesprés de l'èxit d''Oz, un mundo mágico', que ha recaptat 150 milions de dòlars arreu del món en el seu primer cap de setmana, Disney ha donat llum verda al projecte d'una nova versió de 'La bella i la bèstia', el clàssic film d'animació, però ara amb intèrprets reals i en 3D. L'estudi està negociant amb Joe Ahearne –el guionista del darrer i encara inèdit film de Danny Boyle, 'Trance'– perquè sigui l'encarregat d'escriure el guió d'aquesta nova versió, que en principi es titularia 'The beast' i, en funció del currículum d'Ahearne, tot apunta cap a una versió més fosca i adulta del conte.

'The Beast' és una de les moltes adaptacions cinematogràfiques de contes de fades que arribaran a les pantalles en els pròxims mesos. A més de 'Maleficient' (amb Angelina Jolie), 'Cinderella' i 'Frozen', hi ha una altra versió d'acció real de 'La bella i la bèstia' en projecte, amb el director Guillermo del Toro involucrat.

stats