Cultura 29/12/2017

Festa de cap d'any per a tothom a Montjuïc

3 min
Districtes i  més...

NIT DE CAP D’ANY A L’AVINGUDA MARIA CRISTINA

Els dotze grans de raïm que mengem amb les campanades seran la icona del gran espectacle de Cap d’Any per a tothom que tindrà lloc diumenge, 31 de desembre, a partir de les 21.30 hores als peus de Montjuïc, a l’avinguda Maria Cristina. En seran protagonistes la pirotècnia, la música, la llum i l’aigua. S’hi representaran les estructures en què de manera natural creix a la vinya: els gotims.

+ Detalls

NIT DE CAP D’ANY A L’AVINGUDA MARIA CRISTINA

31 de desembre

21.30 h.

Av. Maria Cristina

Sants-Montjuïc

EL CARTER REIAL, EN UN VAIXELL AL PORT

Tots els infants que ho desitgin poden dur les seves cartes als tres Reis d’Orient al carter reial, que els dies 2, 3 i 4 de gener serà al pailebot Santa Eulàlia, al Moll de la Fusta del Port Vell. Precisament aquest mateix vaixell històric, restaurat i recuperat pel Museu Marítim de Barcelona, transportarà el dia 5 de gener els reis Melcior, Gaspar i Baltasar a la ciutat de Barcelona, on faran la tradicional Cavalcada.

+ Detalls

CARTER REIAL AL PAILEBOT ‘SANTA EULÀLIA’

2, 3 i 4 de gener

De les 11 a les 19 h.

Moll de la Fusta

Ciutat Vella

EL GRAN ESPECTACLE DE LA CAVALCADA

Ses Majestats els Reis Mags d’Orient arribaran a Barcelona la tarda-vespre del 5 de gener acompanyats del seu tradicional seguici de criatures màgiques i els 80 carters que aquests dies estan recollint les últimes cartes de desitjos abans de la nit màgica. La vetllada començarà a les 16.30 hores al Moll de la Fusta, hora en què arribaran Melcior, Gaspar i Baltasar a bord del pailebot Santa Eulàlia. Després de la tradicional rebuda per part de l’alcaldessa, començarà un recorregut pels carrers del centre de la ciutat, que s’allargarà fins a les 21 h. La Cavalcada amb les carrosses i tots els seguicis, un dels espectacles més massius a l’aire lliure que tenen lloc a Barcelona, s’iniciarà a les 18 hores amb el següent recorregut: av. Marquès de l’Argentera, pla de Palau, pg. Isabel II, Via Laietana, pl. Urquinaona, carrer Fontanella, pl. Catalunya, carrer Pelai, pl. de la Universitat, rda. de Sant Antoni, carrer Sepúlveda, av. Paral·lel, av. Reina Maria Cristina i av. Francesc Ferrer i Guàrdia.

+ Detalls

CAVALCADA DE BARCELONA

Inici: 18 h

Av. Marquès de l'Argentera

Ciutat Vella

ACTIVITATS INFANTILS A SANTS-MONTJUÏC

El Centre Cívic Cotxeres-Casinet acull aquests dies de Nadal un cicle d’espectacles, tallers, animació i ludoteca infantil. Hi ha teatre infantil, tallers de ràdio, decoració de l’arbre de Nadal, papiroflèxia, pintura, jocs de consola, de construcció, castellers, fang, màscares...

+ Detalls

PAU SENSE TREVA

Fins al 5 de gener

Centre Cívic Cotxeres-Casinet

Sants-Montjuïc

LA CURSA DE L'ÚLTIM DIA DE L’ANY

Una bona manera d’acabar l’any és fent esport. El 31 de desembre, a les 17.30 h, té lloc la Cursa dels Nassos. El recorregut consta de 10 quilòmetres.

+ Detalls

FISIOCREM CURSA DELS NASSOS

31 de desembre

Sortida: Carrer Selva de Mar/Plaça Ramon Calsina

17.30 h.

Sant Martí

NADALES A LA PLAÇA DEL REI

L’Orfeó Català i cantaires del Cor Jove i el Cor de Noies de l’Orfeó Català oferiran un concert a la plaça del Rei de Barcelona el dia 4 de gener. Les veus dels cantaires, dirigides per Pablo Larraz, sotsdirector de l’Orfeó Català, interpretaran a cappella nadales tradicionals. L’entrada és gratuïta.

+ Detalls

CONCERT DE L’ORFEÓ CATALÀ A LA PLAÇA DEL REI

4 de gener

19.30 h.

Plaça del Rei

Ciutat Vella

stats