MÚSICA
Cultura 19/03/2013

Escolta aquí, íntegre, el nou disc d'Ebri Knight

L'ARA estrena en exclusiva el disc 'La palla va cara', que es presentarà en concert al CAT de Gràcia el 20 d'abril

Ara
1 min

BarcelonaLa banda de folk-rock en català Ebri Knight llança el seu segon disc, 'La palla va cara'. Amb un missatge reivindicatiu i fresc alhora, el grup del Maresme es manté fidel a la influència tradicional que l'apropa a les melodies de taverna irlandesa. L'àlbum es presentarà en directe el 20 d'abril al CAT de Gràcia.

Ebri Knight ha titulat el disc amb el refrany 'La palla va cara' per evidenciar la forta presència de la tradició i la importància del moment social i polític que es viu als Països Catalans. Aquest treball discogràfic –autoeditat en col·laboració amb Propaganda pel fet!– és una combinació entre cultura popular, lluita i compromís, amb l'embolcall del folk frenètic amb sons de taverna irlandesa que forma part de l'ADN de la formació, però amb un aire més fresc del que es respirava en el primer disc, 'Tonades de fa temps', amb el qual el grup va debutar ara fa un any.

En aquest segon treball hi col·laboren Joan Vilamala, històric compositor i cantant dels Esquirols; Àlex Vendrell, veu d'Eina; Josep Bordes, 'Pepet', de Pepet i Marieta; la breu aparició de Sergio Berardo, veu dels occitans Lou Dalfin; els acordions de Xabi Arakama, de Trikizio i Obrint Pas, i la col·laboració de la banda de folk Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries.

Després d'estrenar-se a l'ARA, el disc es podrà aconseguir a través de la seva web o en botigues electròniques i en CD, amb un llibret.

stats