PROMOCIÓ CULTURAL
Cultura 11/12/2019

L’edició nadalenca de la revista ‘Núvol’, amb l’ARA

El nou número en paper s'encartarà gratuïtament amb l'ARA aquest divendres

Ara
2 min
L’edició nadalenca de la revista ‘Núvol’, amb l’ARA

BarcelonaUn any més, Núvol celebra el Nadal amb una revista plena de propostes culturals per a aquestes festes. En aquest nou número en paper, que s’encarta gratuïtament amb l’ARA aquest divendres, s’hi anuncien en primícia els deu guanyadors dels premis Núvol 2019, un per a cada secció del digital de cultura. La revista torna a detectar talent emergent i prometedor entre els joves creadors menors de 40 anys, i els deu premiats d’aquest any rebran el guardó en una gala que se celebrarà el dijous 19 de desembre a l’Alfa Bar del barri barceloní de Gràcia.

La revista també inclou articles especials, com ara l’entrevista de Bernat Puigtobella a Manuel Duran (un dels últims intel·lectuals supervivents de l’exili republicà), un article de Joan Burdeus que recull les darreres novetats editorials dels presos polítics i una carta als Reis de Clàudia Rius amb una llista de desitjos. Aquest número de la revista es tanca amb un conte de Ferran Cerdans ambientat al dia de Reis. La il·lustració de la portada és de Silvana Casuccio. A part dels articles, el lector hi trobarà tot de recompenses del calendari d’Advent de Núvol, des d’entrades per a teatres i concerts fins a recomanacions literàries i museístiques.

El pessebre cultural

Aquest Nadal la revista Núvol fa per primera vegada un pessebre cultural. I us anima a decidir i votar quina personalitat de la cultura catalana d’avui encarna de la manera més lliure i salvatge el personatge del caganer, i també altres figuretes del pessebre de Joan Amades, des de la Sagrada Família i el bou i la mula, fins a l’àngel de l’anunciació i els Reis d’Orient. Si entreu a la web que acaba d’estrenar la revista podreu votar els vostres candidats i aconseguir una invitació a la festa dels premis Núvol del dia 19 de desembre.

stats