Cultura 15/10/2013

150 edificis obriran les portes dins la 4a edició del 48H Open House BCN

El Festival d'arquitectura de Barcelona inclou 32 edificis nous, s'estén a Santa Coloma de Gramenet i participa en els actes commemoratius del Tricentenari

Ara
1 min

BarcelonaAquest cap de setmana Barcelona tornarà a presumir de patrimoni arquitectònic amb la quarta edició del 48H Open House BCN. Enguany, dins el Festival d'Arquitectura de Barcelona obriran les portes 150 edificis. En aquesta edició el certamen s'estén a Santa Coloma de Gramenet amb la nova secció anomenada 'Ciutat convidada'.

El certamen inclourà 32 edificis nous com el Teatre Principal, el Mercat del Born, la font de Carmen Amaya, la nova seu del Col·legi d'Economistes, la Casa Planells, de Josep Maria Jujol, el Palau Baró de Quadras i diversos habitatges particulars ubicats a l'esquerra de l'Eixample. Es preveu la xifra de visitants arribi als 50.000.

Per últim, el festival compta enguany amb la xifra rècord de 1.100 voluntaris, entre arquitectes, organitzadors i col·laboradors.

El 48H Open House també participa en els actes commemoratius del Tricentenari BCN i oferirà la possibilitat de visitar el Born Centre Cultural i deu itineraris sobre el 1714.

stats