Música
Cultura 12/02/2013

El Petit de Cal Eril presenta el seu tercer disc, 'La figura del buit'

El nou disc del músic de Guissona es publicarà el 26 de febrer en format de doble vinil. Actuarà a la Sala Beckett del 4 al 7 d'abril

Acn
1 min
Joan Pons, El Petit de Cal Eril / ACN

BarcelonaEl Petit de Cal Eril publicarà el seu tercer disc el 26 de febrer, un doble vinil que porta per nom 'La figura del buit'. Joan Pons ha gravat aquest nou àlbum al teatre de Guissona, la seva ciutat natal, amb Mau Boada exercint de productor.

Joan Pons, compositor i cantant d'El Petit de Cal Eril, presentarà una banda totalment renovada en què l'acompanyaran Artur Tort (hammond i rhodes), Ildefons Alonso (bateria) i Dani Comas (baix i guitarra tenor). Amb aquesta formació presentarà per Catalunya i la resta de l'Estat el seu nou disc, tercer llarg de la formació després del disc 'I les sargantanes al sol' (2009) i 'Vol i Dol' (2010).

El disc es presentarà en viu amb 17 concerts, entre els quals es compten una primera part de la gira compartida amb Mates i Mates per tot Espanya. València, Castelló de la Plana, Madrid i Saragossa són algunes de les poblacions que visitarà.

El petit de Cal Eril també actuarà a la Sala Beckett de Barcelona, del 4 al 7 d'abril. Després, Pons oferirà concerts a altres poblacions catalanes com Sant Feliu de Llobregat, Girona, Tàrrega, Vic, la Bisbal d'Empordà, Tarragona i Guissona.

stats