Música
Cultura 09/05/2012

Els Catarres aturaran les actuacions a l'octubre per preparar un nou disc

El trio arrenca la 'Gira Bandarra', amb 200 concerts previstos, però ja pensa en nous "temes divertits i festius" però amb una producció "més madura"

Efe
1 min

BarcelonaFa un any que els Catarres van penjar a la xarxa el seu exitós 'single' 'Jenifer', que ja ha superat el milió i mig de visites. Ara el grup ha decidit deixar de fer concerts a finals d'octubre per respirar una mica i preparar un segon disc "més madur".

Tenen uns 200 concerts pactats per a la nova campanya d'estiu de la 'Gira Bandarra', però ja han començat a pensar en el nou disc, que podria sortir a la venda entre febrer i març. Diuen que ja han compost alguns temes i que pensen convidar alguns cantants del panorama musical català perquè col·laborin en les noves cançons. A nivell temàtic, avancen que en les noves cançons "hi haurà de tot", i alguna farà referència "al que hem viscut aquest any", mentre que musicalment "seguirem amb aquest punt de bar, de temes divertits i festius".

Però asseguren que "el disc serà molt més madur perquè tenim ganes de produir bé i ho farem sense tantes presses com el primer", titulat 'Cançons 2011', remarquen Riera i Cruells.

A la 'Gira Bandarra' incorporen al grup una banda integrada per un trombó, un trompeta i una percussionista, amb la qual ja han enregistrat dos nous temes, 'Tintín' i 'La contorsionista'. El vídeo de 'Tintín', produït també artesanalment per ells mateixos, ja ha estat reproduït prop de 20.000 vegades a YouTube en només 15 dies.

stats