Cultura 02/10/2019

Elton John actuarà al Palau Sant Jordi de Barcelona l'octubre de l'any que ve

Es tracta de la gira amb la qual es vol acomiadar dels escenaris després de 50 anys de carrera

S. S.
1 min
Elton John, amb un peu  a l’era dels mil·lennials

BarcelonaElton John actuarà el 2 i el 3 d'octubre de l'any que ve al Palau Sant Jordi de Barcelona. Les entrades estaran a la venda a Ticketmaster a partir de dijous de la setmana que ve i tindran un preu d'entre 68 i 164 euros –despeses de gestió no incloses–. Podria ser el seu últim concert a Barcelona, ja que es tracta de la gira amb què s'acomiada dels escenaris després de 50 anys de carrera.

El gener de l'any passat l'artista britànic va anunciar en una roda de premsa a Nova York que deixaria d'oferir concerts per centrar-se en la seva família. Ho faria, això sí, després de recórrer el món amb una última gira mundial, que va començar el setembre de l'any passat i que durarà tres anys. La gira –que porta per nom Farewell Yellow Brick Road, com l'àlbum i la cançó que va publicar el 1973– visitarà tots els continents, inclourà més de 300 concerts i acabarà als Estats Units el 2021. Per tant, tot fa pensar que el del Palau Sant Jordi serà el seu últim concert a Catalunya.

En el seu moment, l'autor de 'Your soung' ja va tranquil·litzar els seus fans dient que no abandonava la música, ja que continuaria escrivint i component cançons, però que deixava els concerts perquè no volia estar lluny de casa i dels seus fills, que tindran 10 i 8 anys quan acabi la gira.

Elton John pot presumir de tenir 38 discos d'or i 31 de platí i d'haver venut més de 300 milions de discos, fet que el situa com un dels artistes que més han venut de tots els temps.

stats