Cultura 12/02/2012

Emili Teixidor: "A Catalunya hi trobo a faltar gent que s'ho jugui tot"

Carles Capdevila, director del diari 'ARA', entrevista Emili teixidor. Amb l'escriptor, Capdevila conversa sobre Catalunya, la salut, 'Pa negre' o l'evolució de l'educació

Ara
1 min

BarcelonaEl director del diari ARA, Carles Capdevila, entrevista Emili Teixidor. L'escriptor li confessa que se sent "garratibat" respecte a l'èxit de 'Pa negre' i que ho agraeix molt. Tot i això, reconeix que l'èxit ha vingut de la mà de Villaronga i Passola, i que ell prefereix anar a Estocolm abans que a Hollywood.

Sobre Catalunya, en parla més seriós. Assegura que actualment, el país té una "manca de líders". Encara que considera que Artur Mas ho fa molt bé, creu que no hi ha "gent que s'ho jugui tot", i que la majoria només defensen "el càrrec, l'ofici o el sou".

Teixidor no es talla a l'hora d'explicar a Capdevila que està recuperant-se d'un càncer. Li diu que troba "bé" i que "la químio de vegades deixa KO". Quan parla de la crisi, assegura que és com la història ha estat sempre: "Dos passos endavant i un pas enrere".

Podeu llegir la entrevista sencera a l'ARA PREMIUM.

stats