Llibre
Cultura 27/07/2021

Emporta’t amb l’ARA el llibre que explica qui eren i com vivien els templers

‘Rere les passes dels templers’ es pot aconseguir a la botiga web de l’ARA i als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona del 24 de juliol al 6 d’agost

1 min
Portada del llibre "Rere les passes dels templers"

Els templers han estat sempre envoltats de misteri. Que fossin frares i guerrers els fa especials, però sobretot són llegendaris per la manera violenta com van ser suprimits, i pel fet que se’ls acusés d’heretgia i se’ls proscrivís. A Catalunya ens han deixat bones empremtes als castells de Miravet i Gardeny. L’historiador medievalista Ramon Sarobe, que va comissariar l’exposició Templers (Museu d’Història de Catalunya, 2017), explica amb tot detall al llibre Rere les passes dels templers, que ofereix l’ARA, qui eren i com vivien aquests frares guerrers –què vestien, quines armes feien servir, quins eren els seus temors, els seus orgulls, les seves esperances...–. És una publicació de divulgació, no exempta de rigor, adreçada al gran públic.

Editat per Rosa dels Vents, Rere les passes dels templers es pot obtenir per 16,90 € en aquest enllaç i als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona del 24 de juliol al 6 d’agost.

stats