Música
Cultura 09/07/2020

Enric EZ estrena el videoclip de 'Dislèxia'

La cançó és un avançament del disc que el músic vallesà publicarà a la tardor

Ara
1 min

BarcelonaPrimer va ser la cançó Primavera, després Origen i ara arriba Dislèxia, el tercer avançament del disc que el músic vallesà Enric EZ publicarà a la tardor i en què han col·laborat Ignasi Cussó (guitarra), Ariadna Ruiz (percussió i cors) i Pep Terricabras (bateria). Tal com explica ell mateix, aquesta cançó és "una reflexió inconnexa sobre tot el que ens envolta i que ens connecta directament amb l'univers". La reflexió té una extensió visual en el videoclip que ha dirigit Sara Traba.

Després d'una llarga trajectòria implicat en diversos projectes, Enric EZ va debutar en solitari amb l'àlbum Som rius (2017). En aquesta aventura que tindrà continuïtat a la tardor, allibera la faceta de lletrista: "Mostro el meu sincer univers personal", diu un cantautor que treballa amb "música de la vida", amb aires mediterranis i influències del jazz i el funk. "Som rius tenia més llum, ara soc més realista", assegura Enric EZ, que durant el confinament va publicar la cançó Bellesa col·lateral, compartida amb Sandra Bautista.

A més del projecte personal, Enric EZ també és músic del trio que fa la banda sonora als espectacles del Circ Cric, dirigit per Tortell Poltrona.

stats