Cinema
Cultura 26/01/2012

Escándalo Films prepara l'adaptació al cinema d''Ullals'

La novel·la de Salvador Macip i Sebastià Roig saltarà a la pantalla gran de la mà de la productora d''Eva' i el director debutant Alberto de Toro

Ara
1 min
Portada de la novel·la 'Ullals', de Salvador Macip i Sebastià Roig

BarcelonaEscándalo Films, productora de l'Escac i responsable de films com Eva i Tres dies amb la família, ha començat els preparatius d'un nou projecte cinematogràfic: l'adaptació de la novel·la de misteri i terror Ullals, de Salvador Macip i Sebastià Roig, premi Joaquim Ruyra.

Ullals explica la història de Vicent, un adolescent de casa bona que és internat en un campament dedicat a la reeducació de joves conflictius. Allà, en un ambient malsà de repressió i crueltat, el noi descobreix que unes criatures salvatges assetgen les instal·lacions del centre.

El director confirmat per al projecte és Alberto de Toro, un graduat de l'Escac amb dilatada experiència com a muntador. Ullals serà el primer llargmetratge com a realitzador de De Toro, que treballarà amb un guió que el mateix Salvador Macip ha creat a partir de la novel·la que va escriure a amb Roig.

El projecte de la pel·lícula, en una fase encara primerenca, es presentarà als distribuïdors internacionals en el mercat del proper Festival de Berlín, que se celebra del 9 al 18 de febrer. El rodatge té previst començar aquest setembre.

stats