Cultura 19/09/2017

Seu, escolta i gaudeix: arriba Sit Back a L'Auditori

La programació de músiques modernes comptarà amb Exquirla, Maria Rodés o Gas, entre d'altres

Ara
1 min
Maria Rodés: “No soc religiosa, però l’amor és el més pròxim  a l’espiritualitat”

BarcelonaSit Back és la proposta que ha presentat L'Auditori aquest matí com a part de la programació de músiques modernes. Un cicle pensat com a experiència en la qual l'espectador "seu, escolta i es relaxa", com han explicat des de l'organització. La primera edició s'inicia el 13 d'octubre amb GoGo Penguin, i s'estén fins al 14 d'abril amb l'actuació d'Odina.

El cicle compta amb la col·laboració dels programadors musicals més rellevants de la ciutat, amb els quals han cocomissariat els concerts d'aquesta temporada. Razzmatazz, El Segell del Primavera, MIRA, In-Edit, Cooncert i l'Afluent aportaran actuacions úniques i molt especials, ja sigui per ser primícia –com Newton Faulkner– o Gas amb Wolfgang.

Col·laboracions que volen aportar una nova manera d'escoltar i viure un concert, amb una línia artística arriscada i original, en la seva majoria. Sit Back inclou artistes com els esmenats GoGo Penguin, Exquirla (Niño de Elche juntament amb Toundra), Hauschka, Odina, Nuria Graham, Maria Rodés o Pau Vallvé –aquests dos últims han sigut una iniciativa de L'Auditori en solitari–. La idea, segons s'ha explicat a la roda de premsa, és que el cicle tingui continuïtat i s'ampliïn els col·laboradors amb els quals comissionar la línia artística.

stats