Cultura 13/08/2021

Escolta la nova cançó "alegre" de C. Tangana: 'Yate'

El nou tema del cantant de moda ja està entre un dels més escoltats a les xarxes

Ara
1 min
C. Tangana en una llanxa

BarcelonaC. Tangana ha fet la seva contribució a la cançó estiuenca. Però més que la cançó de l'estiu, va sobre l'estiu. Yate és una rumba pop que homenatja el clàssic Vete (1978) del dúo Los Amaya, coproduïda pels seus col·laboradors habituals, Alizzz i Víctor Martínez. Aquí l'autor del disc de l'any, El Madrileño, s'imagina dalt d'un iot amb xampany gelat fugint de tot.

"Després del gran èxit d'El Madrileño, no tenia ni idea de quin seria el següent pas creatiu. Mentre estava de vacances i mirant el mar turquesa, vaig començar a pensar en un viatge per la Mediterrània: el sud de França, Itàlia, Còrsega. Com sonaria la música per a iots d'El Madrileño? Em vaig submergir en la música espanyola dels 70 que incorporava arranjaments sofisticats i plens de soul. La lletra reflecteix el meu etern desig d'escapar-se del passat, de començar de nou, és aquest mateix pols el que em va fer seguir canviant d'àlies (Crema, C. Tangana, El Madrileño, etc.) Volia fer una cançó alegre que posés a la gent de bon humor després d'un any tan difícil", ha escrit C. Tangana.

El vídeo que ha compartit a Twitter i Instagram està creat amb vídeos casolans i fotografies de vacances amb amics com Rigoberta Bandini i Greta Fernández.

stats